تلگرام

اطلاعیه فروشگاه

بازدید کننده گرامی: در این فروشگاه کلیه اسناد علمی و پژوهشی از قبیل: تحقیق ، پاورپوینت ، مقاله ، کارآموزی ، پروژه ، آزمایشگاه و غیره با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می گیرد. امیدواریم فایل های موجود در این فروشگاه به دانش آموزان و دانشجویان عزیز در به دست آوردن اطلاعات علمی صحیح و آسان در زمینه های مختلف علمی کمک شایانی بکند. برای خرید فایل ها وارد کردن ایمیل و شماره همراه ضروری نیست

دانلود تحقیق كارخانه لبنيات پاك

دانلود تحقیق كارخانه لبنيات پاك مقدمه و دليل انتخاب موضوع : شير بطور كلي عبارت است از تراوش‌هاي غدد پستاني حيوانات پستاندار (معمولاً گاو) كه عاري از كلستروم مي‌باشد و در اثر دوشش كامل حيوان سالم بدست مي‌آيد شير و فرآورده‌هاي آن به همان سهولتي كه به مصرف مي‌رسند توليد نمي‌گردند. مراحل توليد محصولات لبني از تهيه شير، جمع آوري، حمل و نقل، تحويل به كارخانه، تغيير و تبديل در كارخانه و توزيع تا رسيدن به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

دانلود تحقیق سوسيس و كالباس

دانلود تحقیق سوسيس و كالباس تعريف سوسيس و كالباس در فرهنگ نامة دهخدا، تنها واژه‌اي به نام كالباس موجود مي‌باشد كه دهخدا آن را چنين تعريف مي‌كند: «گوشت گاو و چربي خوك و گاهي پره‌هاي سير كه آن را مي‌پزند و درون رود كننده احتمالاً با توجه به فرايند توليد سوسيس و كالباس و يكساني فرآيند ساخت آنها، دهخدا سوسيس و كالباس را به يك شيوه تعريف كرده است. اما تعريف سوسيس و كالباس به صورت علمي به شرح ز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

دانلود تحقیق كليات جي ام پي در توليد فرآورده هاي گياهي و روشهاي مطلوب توليد (GMP)

دانلود تحقیق كليات جي ام پي در توليد فرآورده هاي گياهي و روشهاي مطلوب توليد (GMP) تعاريف:  ـ دارو يا فرآورده گياهي: عبارتست از محصولي كه در ساختمان آن از اجزا گياه، عصاره، اسانس يا تنطور گياهي استفاده شده است. ـ جي ام پي: عبارت از روش هاي بهينه يا مطلوب توليد كه به منظور بالا بردن كيفيت و اطمينان از كارآيي فرآورده بكار مي رود. كاهش ضايعات و جلوگيري از خطرهاي احتمالي در توليد نيز از فوايد اجراي جي ام پي محسوب مي گردد. ـ الزام جي ام پي: اجراي اصول جي ام پي براي توليدكننده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

دانلود تحقیق نوشابه

دانلود تحقیق نوشابه فهرست مطالب آشاميدني‌ها 1 مقدمه. 1 آشاميدني‌هاي گازدار غيرالكلي.. 1 اجزا تشكيل دهنده و ساخت... 2 قند. 2 مواد طعم دهنده 3 رنگ‌ها 5 اسيدها 5 آب... 6 انيدريد كربنيك.... 7 طرح كارخانه نوشابه‌سازي.. 8 توزيع و عرضه نوشابه‌ها در حجم‌هاي زياد. 9 نوشابه‌هاي قوطي.. 10 نوشابه‌هاي گازدار 11 گازدار كردن.. 14 تاريخچه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

دانلود تحقیق صنایع غذایی

دانلود تحقیق صنایع غذایی صنايع غذايي مانند علوم پايه يعني شيمي ، فيزيك ، رياضي و غيره يك رشته نسبتاً مستقلي نيست كه بتوان آنرا به تنهايي تعريف كرد . بلكه تركيبي است از بسياري از علوم پايه و عملي مانند شيمي ، ميكروبيولژي . مهندسي ، تعذيه و اقتصاد از بسياري از آنها براي كنسرواسيون غذاها ي جديد و پخش و انبار داري صحيح استفاده مي شود . گرچه صنايع غذايي مانند بسياري از علوم ديگر با روشهاي سنتي شروع شد ، و اما امروزه اين صنايع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,100 تومان

دانلود تحقیق نگهداري انگور در سرد خانه

دانلود تحقیق نگهداري انگور در سرد خانه پيشگفتار  آيين كار نگهداري انگور در سردخانه كه به وسيله فني نگهداري ميوه و سبزي در سردخاانه تهيه و تدوين شده و در شصت و ششمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذايي مورخ 66/10/13 مورد تاييد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .  براي حفظ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,300 تومان

دانلود تحقیق نگهداري ميوه ها و سبزيها

دانلود تحقیق نگهداري ميوه ها و سبزيها پيشگفتار  استاندارد شرايط فيزيكي نگهداري ميوه و سبزيجات در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني ميوه‏ها و سبزيجات تهيه و تدوين شده در بيست و هفتمين جلسه ملي كشاورزي و مواد غذائي مورخ 57/6/7 تصويب گرديد .  پس از تأييد شوراي عالي استاندارد و به استناد ماده يك ( قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذر ماه 1349) به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي&rlm ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,300 تومان

دانلود تحقیق آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي

دانلود تحقیق آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي پيشگفتار  استاندارد آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي به وسيله كميسيون‏هاي مربوط تهيه و تدوين و در دويست و پنجاه و دومين جلسه كميته ملي صنايع غذايي مورخ 78/5/11 مورد تصويب قرار گرفته , و اينك به استناد بند يك ماده 3 قانون اصلاح قوانين و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران به عنوان استاندارد ملي ايران منتشر مي‏شود .  براي حفظ همگامي و هماهنگي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,300 تومان

دانلود تحقیق آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي

دانلود تحقیق آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و  نگهداري سردخانه مواد غذائي   1 ـ هدف و دامنه كاربرد  در اين آئين كار استاندارد و ضوابط كلي مربوط به ساختمان , تاسيسات , تجهيزات فني بهداشت و نگهداري در سردخانه‏هاي ثابت كه بمنظور نگهداري مواد غذائي و كشاورزي ساخته مي‏شوند بيان مي‏گردد .   2 ـ تعريف‏ها و اصطلاح ها  2-1- تعريف بارها  2-1-1- بار برودتي ـ باريست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد مي‏شود .  2-1-2- بار ناش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,600 تومان

دانلود تحقیق خواص رئولوژي خمير و کيفيت نان

دانلود تحقیق خواص رئولوژي خمير و کيفيت نان چكيده اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده  و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگي در كشورهاي پيشرفته از ميزان مصرف نان كاسته شده است، ليكن نان هنوز هم بخش عمده اي از انرژي روزانه مردم كشورهاي مختلف و بويژه اقشار كم درآمد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,600 تومان
تعداد صفحه(1):